DIENSTEN - Boermans Elektrotechniek Altijd kwaliteit

Ga naar de inhoud
DIENSTEN
KWALITEITSMERKEN WAAR WIJ  MEE WERKEN >>
LICHT &  KRACHT

Licht- en krachtinstallaties vraagt om vakkundigheid, ervaring en aandacht voor nieuwe technieken. Gaat het om winkels, renovatie en uitbreiding van woningen, appartementen, kantoren, bedrijfspanden, utiliteitsbouw, theaters, hotels, scholen en bedrijven elektrotechniek is in elke omstandigheid noodzakelijk.

De afgelopen tien jaar zijn er veel nieuwe producten op de markt gebracht. Samen met de klant kiezen wij materialen en oplossingen op grond van flexibiliteit, duurzaamheid, verhoging van de efficiency en verlaging van de energiekosten. Bij die keuze spelen ook zaken als bedieningsgemak en energiebesparing een rol.
BRANDDETECTIE

Een brand- en ontruimingsinstallatie is er allereerst voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Daarnaast stellen overheid en verzekeraars eisen op het gebied van brandveiligheid. Een van die eisen is, afhankelijk van het soort bedrijf en de grootte ervan, het hebben van een brandmeldinstallatie. Is een brandmeldinstallatie verplicht, dan is ook altijd een ontruimingsinstallatie vereist.

Een brand- en ontruimingsinstallatie is een alarmsysteem om brand zo snel mogelijk op te sporen in uw gebouw. Een standaard installatie bestaat uit een brandmeldcentrale, rookmelders, handmelders en slow-whoops (sirenes). In ruimten met een verhoogd brandrisico zijn automatische brandmelders vaak verplicht.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties moeten wettelijk voldoen aan NEN-normen, namelijk de NEN-2535 en de NEN-2575. Daarnaast bent u wettelijk verplicht om een erkend installateur in te schakelen.
DATA & TELECOM

Een goede ICT-infrastructuur is noodzakelijk voor vele bedrijven. De kwaliteit en duurzaamheid van het netwerk wordt steeds belangrijker voor bedrijven. De basis van de ICT-infrastructuur is het netwerk bekabelingsysteem, zonder deze bekabeling geen communicatie.
Een dergelijk belangrijke installatie dient op een juiste manier te worden ontworpen, aangelegd en getest. Wij zorgen er voor dat er een gratis advies op maat wordt gegeven en dat de te leveren diensten en/of producten tegen concurrerende prijzen worden aangeboden.
ALARM & CAMERA

Het installeren van een alarmsysteem is een goede basis om uw bedrijf of woning te beveiligen. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat direct via de alarmcentrale een contactpersoon, bewakingspersoneel of de politie naar de plaats van de inbraak wordt gedirigeerd.


Een camerasysteem verhoogt het gevoel van veiligheid en werkt in vele gevallen zeer preventief. De ontwikkeling van beveiligingscamera's blijft doorgaan.
Wij installeren alle soorten systemen, van 1 tot 32 of meer camera's. Via een webserver zijn de beelden overal ter wereld terug te zien. Wij kunnen u ter plaatse altijd het beste advies geven, welk systeem bij uw situatie past.
NOODVERLICHTING

Noodverlichting is een belangrijk verlichtingsonderdeel in uw bedrijfspand, winkel, club- en sportvereniging. Het zorgt er namelijk voor dat iedereen in geval van brand of andere calamiteiten snel en vooral veilig de weg naar buiten kan vinden.

Laat uw veiligheid onder de loep nemen volgens de normeringen NEN 6088, NEN-EN 1838 en de ARBO wetgeving. Bijna alle gebouwen moeten worden voorzien van noodverlichting !!!

Bespaar in uw jaarlijkse onderhoudskosten door het toepassen van LED noodverlichtings armaturen.
DOMOTICA

Wat kan domotica voor u betekenen? Wij denken graag met u mee over uw nieuwbouw- of renovatieproject.
Er zijn verschillende redenen om domotica in overweging te nemen. En het hoeft niet duur en high-tech te zijn, al kan dat natuurlijk wel. Het kan ervoor zorgen dat u lekker lang thuis kunt blijven wonen. Of omdat u het belangrijk vindt om een huis van deze tijd te bouwen. Met domotica kunt u het helemaal naar wens inrichten. Het is aan te raden om op tijd te gaan oriƫnteren naar de mogelijkheden.

LAADSTATIONS

De oplaadpunten of laadpalen geven uw bedrijf een bijzondere meerwaarde. Klanten die met hun elektrische auto bij u op bezoek komen, kunnen hun voertuig in de tussentijd eenvoudig opladen. Gastvrijheid waar ze letterlijk verder mee komen. Met een stijgend aantal elektrische auto`s, worden oplaadpunten steeds meer op prijs gesteld ddor de klanten.
 VOLG ONS
Terug naar de inhoud